La data de 18.09.2023, au avut loc lucrările Consiliului Național al Federației Sindicatelor Democratice din România, pentru a doua oară în sedință mixtă, fizic-online, la care au participat atât membrii Biroului Executiv, cât și reprezentanții organizațiilor afiliate.

Având în vedere noile modificări ale statutului FSDR, validate de conducerea organizației si aprobate de instanță, în urma extinderii organigramei Biroului Executiv Central, s-a luat decizia completării funcțiilor noi create sau vacantate între timp, pentru perioada dintre Congrese, cu persoanele nominalizate de către organizațiile sindicale membre, după cum urmează:

-Prim-vicepreședinte poliție frontieră/imigrări: Giuroiu BOGDAN (SIDEPOL);

 

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe, a fost aprobată si cererea de afiliere la F.S.D.R., pentru Sindicatului Polițiștilor Locali ”Tudor Vladimirescu”, organizație sindicală ce reprezintă interesele polițiștilor locali de la nivelul Mun. București.

Discuțiile au vizat inclusiv problemele cu care se confruntă membrii din cadrul organizațiilor afiliate FSDR, fapt pentru care, decizia unanimă a conducerii FSDR, a fost cea de susținere necondiționată a tuturor revendicărilor si problematicii profesionale, la toate nivele decizionale, în vederea rezolvării acestora.

Echipa F.S.D.R. este deschisă dezvoltării și construirii de proiecte noi, de aceea creștem constant si așteptăm alături de noi oameni care își doresc cu adevărat ALTCEVA.

Reușim împreuna!

Echipa FSDR