În urma negocierilor avute de către reprezentanții FSDR, toți membrii sindicatelor (SIDEPOL, MERIDIAN, SIDEPOL OLT, ASOCIATIA FUNCTIONARILOR PUBLICI) sunt asigurați pentru riscuri în timpul si in afara serviciului, după cum urmează:

1. DECES DIN ORICE CAUZĂ / ACCIDENT

*ASIROM va plăti, la producerea evenimentului asigurat o indemnizație pentru riscul de deces.

2.  SPITALIZARE DIN ORICE CAUZĂ

*ASIROM va plăti, la producerea evenimentului asigurat o indemnizația zilnică prevăzută în Contractul de asigurare, înmulțită cu numărul de nopți de spitalizare, după deducerea franșizei, dacă aceasta a fost înscrisă în Contractul de asigurare.

3. INTERVENȚII CHIRURGICALE DIN ORICE CAUZĂ

*ASIROM va plăti, la producerea evenimentului asigurat, o indemnizație de asigurare calculată prin înmulțirea sumei asigurate înscrisă în Contractul de asigurare cu procentul corespunzător Intervenției chirurgicale specificat în „Scala de indemnizare pentru intervențiile chirurgicale”.

4. CHELTUIELI MEDICALE DIN ORICE CAUZĂ

(decont: medicamente, RMN, CT, proteze etc)

5. BOLI (AFECȚIUNI ) GRAVE

-tumori benigne la creier

-coma

-bypass coronarian

-atac de cord

-insuficientă renală cronică

-cancer

-transplant de organe majore

-accident vascular cerebral

 

 

Pentru orice fel de informatii sau detalii cu privire la beneficiile si riscurile asigurate, cât si modalitatea prin care puteti beneficia de ajutorul prezentat mai sus, vă rugăm să luați legatura cu reprezentantul organizatiei dvs. sindicale afiliată FSDR.

Reusim împreună!

Echipa FSDR